Snickare i Varberg

En mångsidig snickare

Tjänster

Bygg

Det finns många tjänster inom bygg och vi hjälper dig med allt från nybyggnation till ombyggnation och tillbyggnation. Vi antar stora som små projekt och kan erbjuda helentreprenad för dig som vill göra det enklast möjligt för dig själv - naturligtvis bidrar vi gärna med såväl tips och idéer som stöd om du har svårt att fatta alla beslut själv. Vi har gedigen erfarenhet av alla tänkbara byggprojekt och en nöjd kundkrets redo att lämna referenser till den som önskar.

Tak

Takläggning kräver särskild expertis för att göras på rätt sätt och den expertisen finns inom vårt snickeri, vilket gör det möjligt för oss att anta mer omfattande byggprojekt. Vi kan givetvis också anlitas enbart för takläggning, om så önskas, samt för takrenovering och lagning av skador.

Renovering

Renoveringsprojekt är alltid roligt. Man ger sig i vinn om att förvandla något från gammalt, slitet eller tråkigt till nytt, fräscht och spännande. Renoveringsprojekt kan variera i omfattning och genomföras utvändigt såväl som invändigt i en byggnad. Vissa helrenoverar hela hem och lämnar inte mycket mer än husets stomme orörd, medan andra renoverar mer småskaligt - ett rum i taget eller så.

Vi har kompetens för det mesta som rör renovering, såväl utvändig som invändig. Vi samarbetar också med Varbergs bästa hantverkare så där vi själva får erkänna oss otillräckliga rekommenderar vi dig de bäst i branschen.

Snickeri

Finsnickeri är egentligen grunden för en snickare och ett hantverk med mångtusenåriga traditioner. Finsnickeri skiljer sig från grov- och maskinsnickeri i det att man arbetar i mindre skala men med större finess. Vi hjälper dig med dina behov inom finsnickeri - vi bygger möbler och renoverar gamla antikviteter efter konstens alla regler.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Är du på jakt efter en flexibel och kompetent snickare i Varberg? Då är du välkommen till oss. Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och snickartjänster. Varmt välkommen att hör av dig till oss om du vill veta mer!

OM OSS

Är du på jakt efter en flexibel och kompetent snickare i Varberg? Då är du välkommen till oss. Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och snickartjänster. Varmt välkommen att hör av dig till oss om du vill veta mer!

© 2018 Snickare Varberg. Alla rättigheter förbehållna. SnickareVarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.