Snickare i Varberg

En mångsidig snickare

Om oss

En snickare att räkna med

I vårt snickeri arbetar ett sammansvetsat gäng mycket kompetenta snickare, var och en med sin specialitet. Vi har försett Varbergs hem och arbetsplatser med högkvalitativa bygg- och snickartjänster i många år och är väldigt tacksamma för fortsatt förtroende. Vi har idag en stor kundkrets och många goda referenser för den som vill höra mer om oss utifrån. Det vi är mest stolta över är att vi år efter år fortsätter att utvecklas och växa. Vi tar förtroendet vi får från våra kunder på mycket stort allvar och arbetar med djupt engagemang i alla projekt - stora som små.

Vårt snickeri som arbetsplats

Att kunna få gå till jobbet varje morgon och ägna sig åt det man gör bäst och tycker är allra roligast, i sällskap med goda vänner och kollegor, är en ynnest - och det är vår verklighet. Vår positiva arbetsmiljö hjälper oss att utvecklas och eftersom var och en av oss har sina expertområden inom snickeri så kompletterar, och utmanar, vi varandra väldigt bra - och vi har alltid något att lära oss av varandra. Vi lägger stort fokus på att alltid arbeta under trygga förhållanden, vilket hjälper oss att hålla stämningen hög. Våra arbetsdagar går fort och tack vare effektivt samarbete får vi också mycket gjort.

Miljöfrågor

Precis som alla företag idag så måste även vi arbeta för att minimera miljöpåverkan i vårt arbete. Vi är en mycket medveten snickare som väljer material såväl som arbetsmetoder och verktyg med stor omsorg, och där finns alltid miljöaspekten också med i bilden. Vi källsorterar såklart och försöker hålla transportsträckor till ett minimum. Vi drar vårt strå till stacken för en grönare framtid.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Är du på jakt efter en flexibel och kompetent snickare i Varberg? Då är du välkommen till oss. Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och snickartjänster. Varmt välkommen att hör av dig till oss om du vill veta mer!

OM OSS

Är du på jakt efter en flexibel och kompetent snickare i Varberg? Då är du välkommen till oss. Vi erbjuder ett brett utbud av bygg- och snickartjänster. Varmt välkommen att hör av dig till oss om du vill veta mer!

© 2018 Snickare Varberg. Alla rättigheter förbehållna. SnickareVarberg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.